Escoffier-öntet

Escoffier-öntet recept
Hozzávalók
•  7-8 evőkanál majonéz
•  2 evőkanál áfonyalekvár
•  1 kiskanál mustár
•  pár csepp tabasco
•  1-1 narancs és citrom leve
•  pirospaprika
• 

Elkészítés módja

Alapja a majonéz, amiből 7-8 evőkanálnyit egy tálba kimérünk, és 2 evőkanál áfonyalekvárral összekeverjük. 1 kiskanál mustárral és néhány csepp Tabasco-mártással, 1-1 narancs meg a citrom kipréselt levével ízesítjük. Végül késhegynyi pirospaprikával fűszerezzük, és csipetnyit megsózzuk. Húsos, különösen vadból készült salátákhoz való, de nem hiányozhat a salátabár kínálatából sem.

A leírásban szereplő Escoffier-öntet recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.