Erdész gombóc

Elkészítés módja
1. A gombóc hozzávalóit összekeverjük és egy nagyon lágy masszát kell, hogy kapjunk, amit 2 kiskanál segítségével fogunk majd az olajba beleszaggatni és kisütni.
2. A mártáshoz a gombát apróra vágjuk, kevés olajon zsírjára sütjük.
3. Hozzáadunk egy púpozott evőkanál lisztet, amivel egy rövid ideig együtt pirítjuk.
4. Felöntjük a tejszínnel és a végén hozzáadjuk a tejfölt.
5. Tálaláskor a mártással meglocsoljuk a gombócokat.
6. Rizst kínálunk köretnek hozzá.
Erdész gombóc recepthez fűződő történet, jótanács
Vigyázzunk a szerecsendióval, mert nagyon intenzív az íze.
Nagyon finom,guszta étel.
Nagyon kedvesek vagytok!! Köszönöm :)
Gratulálok:)
Ez igen! Megy a kedvencekbe!