Erdei gyümölcsös túrókocka
Elkészítés módja
1. A túrót a cukorral, a citrom reszelt héjával, a citrom levével és a 4 dl tejszínnel kikeverjük.
2. Hozzáadjuk a zselatin fixet és néhány órát a hűtőben pihentetjük.
3. A 2 dl tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük a túrókrémmel.
4. A krémet kettéosztjuk és az egyik felébe belekeverjük a kiolvasztott, lecsöpögtetett erdei gyümölcsöt.
5. A piskótalapot először a gyümölcsös, majd a natúr krémmel megkenjük. Rátesszük a másik lapot.
6. Kockára vágjuk és porcukorral meghintjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.