Epres-csokoládés mousse linzertésztában

Elkészítés módja
1. A tésztához valókat összegyúrom, majd egy kivajazott piteformát kibélelek vele és megsütöm kb. 160 fokon.
2. Ha kihűlt, megkenem eperlekvárral és megszórom az összevágott eperrel.
3. A krémhez a csokit gőz fölött felolvasztom.
4. A tojásfehérjét felverem, majd félreteszem.
5. A tejszínt is felverem és szintén félreteszem.
6. A tojássárgákat a cukrokkal habosra keverem és az olvasztott csokit hozzáadom.
7. Majd óvatosan a fehérjét és a tejszínt.
8. Az egészet ráöntöm az előkészített alapra és egy éjszakát pihentetem.
9. Másnap kedvünk szerint díszíthetjük.
Epres-csokoládés mousse linzertésztában recepthez fűződő történet, jótanács
A habokat óvatosan keverjük a csokis keverékhez, hogy össze ne törjük. Gyorsan dolgozzunk ezzel a résszel!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Nagyon szép:) Szeretem a linzeres sütiket.
Üdvözöljük weboldalunkon.
Feltöltésével esélye nyílt a 20.000,- forintos vásárlási utalvány megnyerésére.
Kívánjuk használja sikerrel oldalunkat.