Diétás almás gombóc

Elkészítés módja
1. Az almát meghámozom, apró darabokra vágom és egy tálkába teszem.
2. A tojásokkal összekeverem, hozzáadom a tejet a morzsát és végül a lisztet.
3. A masszából vizes kézzel kisebb gombócokat készítek, amit forró vízben kifőzök.
4. A 10 deka morzsát kevéske olajon megpirítom.
5. Amikor a gombócok megfőttek morzsába forgatom őket és fahájjal, édesítővel megszórva tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.