Cukkinifasírttal töltött paradicsom

Elkészítés módja
1. A paradicsomokat alaposan megmossuk, majd késsel félbevágjuk, és vékony talpakat vágunk az aljukra. A belsejüket evőkanállal kikanalazzuk, majd sózzuk, borsozzuk, és egy kivajazott tepsibe tesszük.
2. A töltelékhez a cukkiniket egy keverőtálba reszeljük, majd hozzáadjuk az áztatott, kicsavart zsemléket, a tojásokat, és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyemmel ízesítjük. Összekeverjük, majd annyi zsemlemorzsát szórunk hozzá, hogy könnyen keverhető tölteléket kapjunk.
3. Az előkészített paradicsomokat megtöltjük a cukkinifasírttal, majd meglocsoljuk az olívaolajjal, és 190 fokos sütőben pirosra sütjük.
4. Ha elkészült, forrón tálaljuk, és friss rozmaringgal díszítjük. Ízlés szerint reszelt sajttal megszórhatjuk a tetejét.
Nagyon szívesen.
Nagyon finom,mutatós zöldséges étel.
Tetszik,majd elkészítem.
Köszönöm szépen.