Csusztatott palacsinta

Elkészítés módja
1. A tojásokat kettéválasztom és fehérjét kemény habbá verem.
2. A többi hozzávalókból a szokásos módon palacsintatésztát keverek, óvatosan belekeverem a felvert fehérjehabot és palacsintákat sütök belőle, amiknek csak az egyik oldalát sütöm meg.
3. Egymás tetejére kicsúsztatom őket egy lapos tányérra és cukrozott dióval mindegyiket megszórom egymás után ahogy sülnek, míg a hozzávaló el nem fogy.
4. Az utolsó palacsintának mindkét felét megsütöm és a már cukrozott dióval, vagy diópótlóval megszórt palacsinták tetejére borítom.
5. A megmaradt 2,5 dl tejjel elkészítem a csokiöntetet. ( már lehet kapni főzés nélkülit is )
6. Cikkekre vágom a palacsinta-(tortát) és csokiöntettel leöntve tálalom.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.