Csörögefánk

Elkészítés módja
1. Az összetevőket jól összedolgozzuk, majd kb. 3 mm vastagságúra kinyújtjuk.
2. Ezután derelyevágóval kb. 10 cm-es négyzeteket vágunk.
3. A közepén egy vagy két hosszú vágást ejtünk a derelyevágóval és értelemszerűen egy vagy két sarkát a nyíláson áthúzzuk.
4. Ezután forró olajban kisütjük, papírra szedjük és a felesleges olajat leitatjuk.
5. Még melegen vaníliás porcukorral meghintjük és baracklekvárral kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.