Csokis-szilvalekváros bukta

Elkészítés módja
1. A tejjel a pudingport felfőzzük, kihűtjük és a szilvalekvárral csomómentesre kikeverjük.
2. Kevés langyos tejben az élesztőt felfuttatjuk.
3. A lisztet átszitáljuk, azután a kovásszal, a tojássárgákkal, a porcukorral, az olvasztott margarinnal, a sóval és citromhéjjal ízesítve a tésztát megdagasztjuk. Duplájára kelesztjük.
4. Finoman átgyúrjuk lisztezett deszkán és kisujjnyi vastagra kisodorjuk. 8×8 cm-es négyzetekre vágjuk és a közepébe a csokis lekvárt tesszük egy teáskanállal.
5. Feltekerjük, a két végét ujjunkkal benyomkodjuk.
6. Margarinnal kikent tepsibe sorakoztatjuk és olvasztott margarinnal a buktákat lekenjük.
7. Még egyszer megkelesztjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
8. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Fincsike:)
Guszták!