Csőben sült krémes

Elkészítés módja
1. Először a tölteléket készítsük el.
2. A vaníliás pudingporokat a cukorral, 1 dl tejjel simára keverjük, majd hozzáadagoljuk a többi tejet is és felfőzzük.
3. A tűzről levéve hozzáadjuk a tejfölt, a citrom reszelt héját és keverőgéppel csomómentesre keverjük.
4. Ezután egy fakanállal apránként hozzákeverjük a keményre vert tojásfehérjehabot, majd félretesszük.
5. A tészta készítése: A margarint a kristálycukorral, tojássárgákkal habosra, krémesre keverjük, majd a lisztet egy tálba tesszük, a sót elkeverjük benne és a krémes masszával összegyúrjuk.
6. 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tésztánkat beletesszük.
7. Egy kissé lágyabb a tészta, így nem sodorjuk, hanem a tepsiben egyenletesen szétnyomkodjuk.
8. 200 fokra melegített sütőben 10 percig elősütjük.
9. Kivesszük a tepsit, a tölteléket egyenletesen ráöntjük és elsimítjuk.
10. A meggylét a keményítővel összekeverjük, majd 1-1 pettyeket cseppentsünk a krémre, amit egy fogpiszkálóval kissé széthúzkodunk.
11. Visszatéve a sütőbe még kb. 30 percig süssük.
Köszönöm Editke a válaszod! :)
Köszönöm Marcsi.
Igen,nagyon finom volt!
Kedves Gizike!
Igen,a meleg pudinghoz,ahogyan lehúzod a tűzről kevered hozzá a tejfölt ,elektromos keverővel,jó simára.
Ezután fakanállal a tojáshabot kevered hozzá.
Üdv:Edit.
Editke!
Nem világos nekem, hogy a pudinghoz hidegen vagy melegen adjuk hozzá a tejfölt?
Biztos finom, szeretném kipróbálni.
Nagyon finomat sütöttél Gratulálok