Csirkeraguleves burgonyagombóccal

Elkészítés módja
1. A húsokat apróra felkockázom.
2. A hagymákat apróra összevágom és a vajon üvegesre megpárolom, majd hozzáadom a húsdarabokat, ezzel egy kicsit még resztelem, a felkarikázott zöldségeket beleszórom és vízzel felengedem.
3. Majd a hozzávaló sót és fűszereket is hozzáadom.
4. Amikor a leves megfőtt, a tejszínt kikeverem a 2 kanál liszttel, az apróra vágott petrezselyemmel és a levest behabarom.
5. Ezután elkészítem a gombócokat.
6. A főtt burgonyát összetöröm, hozzáadom a lisztet, vajat, tojást, sót és összedolgozom.
7. Vizes kézzel gombócokat készítek és a levesbe teszem.
8. A citrom levét is beleteszem a levesbe.
Csirkeraguleves burgonyagombóccal recepthez fűződő történet, jótanács
Nagyon finom, kellemes étel.
Köszönöm szépen mi is nagyon szeretjük a leveseket.
Mindegy, hogy milyen csak leves legyen
Még így nem készítettem,de köszi az újdonságnak mindíg örülök.
Nagyon finomak a savanykás levesek. Jól hangzik a gombóccal.