Csirkemellszelet Medve sajtos bundában sütve

Elkészítés módja
1. A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, enyhén borsozom.
2. A tojásokat keverőgéppel a sajttal együtt simára keverem, hozzáadom a zúzott fokhagymát, pici sót, fehér borsot, a petrezselyemzöldet és a lisztet.
3. Jól kikeverem, majd a húsokat egyenként lisztbe, végül a sajtos masszába mártom és olajban, fedő alatt lassan kisütöm.
4. Párolt rizzsel körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.