Csirkemell sajttal, baconnal töltve

Elkészítés módja
1. A csirkemellet kicsontozom, ujjnyi vékonyra szeletelem és megsózom.
2. Ezután ráhelyezek 1-1 szelet sajtot és bacon szalonnát.
3. Hústűvel összetűzöm, majd lisztbe, tojásba és prézlibe forgatom.
4. Majd ezután forró olajban kisütöm.
5. A burgonyát kevés olajon kezdem fedő alatt párolni, amikor majdnem puha, akkor ráteszem az apróra vágott petrezselymet.
Csirkemell sajttal, baconnal töltve recepthez fűződő történet, jótanács
Ezt az ételt szoktuk karajból is készíteni. Könnyebb a helyzetünk, amikor újburgonyából készítjük a petrezselymes burgonyát.
Örülök, hogy sikerült eltalálni, azért gondoltam ezt az összeállítást mert nálunk is így szeretjük. Köszönöm a hozzászólást.
A kedvencem dugódani! :) Ha csirkemell akkor jöhet,pláne ha a körítés burgonya, az a mindenem :))
Remek étel! Pont ahogy szeretem, jól átsütve. A petrezselymes burgonya mellé pedig a legjobb választás. Mi még főzés után kicsit a burgonyát meg is szoktuk pirítani, csak épphogy megkapja.
cherrryka!Én is természet fotós vagyok,persze csak amatőr szinten,de én mindent ami repül,vagy dísznövény,vagy gyümölcs,repülő, lefotózom. 46 éve.A férjem már szerintem belenyugodott a hobbimba.
Köszönöm a látogatását zsuzsa 56 !
Nekem tetszik a recept,a képeket már nem kritizálok,mert sokszor kaptam miatta haragos válaszokat.Nekem megfelel.
Kedves cherryka ! Visszatérünk rá. A két téma fotózásában viszont egyet értünk.
Köszönöm manócska, én is így gondolom.
Kedves Dugódani!
Szerintem meg nagyon jól néz ki a husi. Mindig sötétebbre sütöm én is, mert így szeretjük. Vastag? Nem baj, legalább laktató. Az étel fotózás és a természetfotózás úgy gondolom két külön világ. Remélem egyetértünk. Üdv:
Jujujujj, mit olvasok? Gizike hozzászólásában nekem a díjnyertes természetfotóson akadt meg a szemem! Bár ez off topic, de felkeltette az érdeklődésemet a dolog! Szívesen meglesnék néhány képet az adott témában (szívügyem a Természet, és jómagam is előszeretettel kapom lencsevégre). Fellelhető valamerre a világhálón? Előre is köszi!
Kedves Dugódani!
A Csirkemell sajttal, baconnal töltve biztosan nagyon finom, hiszen ismerem a szakács tudományodat , nagyon finomakat tudsz sütni , főzni!
A tálalás külalakja nem tetszik a hús kicsit sötétre sült és vastagnak is találom. Egy kiváló, több díjat elnyert természetfotóstól mint te, ínycsiklandozóbb képet és szebb tálalást képzelek el.
Ne haragudj az őszinteségemért, de kikívánkozott belőlem, ahogy ránéztem a képre.
A finomsága miatt díjazom 5 csillaggal! Puszillak, Gizus.