Csirkemell sajttal, baconnal töltve

Csirkemell sajttal, baconnal töltve recept
Hozzávalók
•  1 nagyobb csirkemell
•  15 dkg trappista sajt
•  15 dkg bacon szalonna
•  1 kg burgonya
•  2 db tojás
•  liszt
•  zsemlemorzsa
• 
•  egy csokor petrezselyemzöld
A sütéshez:
•  olaj

Elkészítés módja

1. A csirkemellet kicsontozom, ujjnyi vékonyra szeletelem és megsózom.

2. Ezután ráhelyezek 1-1 szelet sajtot és bacon szalonnát.

3. Hústűvel összetűzöm, majd lisztbe, tojásba és prézlibe forgatom.

4. Majd ezután forró olajban kisütöm.

5. A burgonyát kevés olajon kezdem fedő alatt párolni, amikor majdnem puha, akkor ráteszem az apróra vágott petrezselymet.

Csirkemell sajttal, baconnal töltve recepthez fűződő történet, jótanács

Ezt az ételt szoktuk karajból is készíteni. Könnyebb a helyzetünk, amikor újburgonyából készítjük a petrezselymes burgonyát.

A leírásban szereplő Csirkemell sajttal, baconnal töltve recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló (csirkemell receptek) minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Csirkemell sajttal, baconnal töltve recept - 11 hozzászólás

  1. dugódani
    dugódani #4236 2013. 04. 17. 08:07 Válasz

    Örülök, hogy sikerült eltalálni, azért gondoltam ezt az összeállítást mert nálunk is így szeretjük. Köszönöm a hozzászólást.

  2. Ágica
    Ágica #4230 2013. 04. 17. 06:53 Válasz

    A kedvencem dugódani! :) Ha csirkemell akkor jöhet,pláne ha a körítés burgonya, az a mindenem :))

  3. karperec
    karperec #3868 2013. 04. 12. 07:58 Válasz

    Remek étel! Pont ahogy szeretem, jól átsütve. A petrezselymes burgonya mellé pedig a legjobb választás. Mi még főzés után kicsit a burgonyát meg is szoktuk pirítani, csak épphogy megkapja.

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3831 2013. 04. 11. 20:52 Válasz

    cherrryka!Én is természet fotós vagyok,persze csak amatőr szinten,de én mindent ami repül,vagy dísznövény,vagy gyümölcs,repülő, lefotózom. 46 éve.A férjem már szerintem belenyugodott a hobbimba.

  5. dugódani
    dugódani #3830 2013. 04. 11. 20:52 Válasz

    Köszönöm a látogatását zsuzsa 56 !

  6. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3828 2013. 04. 11. 20:45 Válasz

    Nekem tetszik a recept,a képeket már nem kritizálok,mert sokszor kaptam miatta haragos válaszokat.Nekem megfelel.

  7. dugódani
    dugódani #3810 2013. 04. 11. 15:10 Válasz

    Kedves cherryka ! Visszatérünk rá. A két téma fotózásában viszont egyet értünk.

  8. dugódani
    dugódani #3809 2013. 04. 11. 15:07 Válasz

    Köszönöm manócska, én is így gondolom.

  9. manócska
    manócska #3784 2013. 04. 10. 22:55 Válasz

    Kedves Dugódani!
    Szerintem meg nagyon jól néz ki a husi. Mindig sötétebbre sütöm én is, mert így szeretjük. Vastag? Nem baj, legalább laktató. Az étel fotózás és a természetfotózás úgy gondolom két külön világ. Remélem egyetértünk. Üdv:

  10. cherryka
    cherryka #3783 2013. 04. 10. 22:49 Válasz

    Jujujujj, mit olvasok? Gizike hozzászólásában nekem a díjnyertes természetfotóson akadt meg a szemem! Bár ez off topic, de felkeltette az érdeklődésemet a dolog! Szívesen meglesnék néhány képet az adott témában (szívügyem a Természet, és jómagam is előszeretettel kapom lencsevégre). Fellelhető valamerre a világhálón? Előre is köszi!

  11. Gizike
    Gizike #3751 2013. 04. 10. 20:10 Válasz


    Kedves Dugódani!
    A Csirkemell sajttal, baconnal töltve biztosan nagyon finom, hiszen ismerem a szakács tudományodat , nagyon finomakat tudsz sütni , főzni!
    A tálalás külalakja nem tetszik a hús kicsit sötétre sült és vastagnak is találom. Egy kiváló, több díjat elnyert természetfotóstól mint te, ínycsiklandozóbb képet és szebb tálalást képzelek el.
    Ne haragudj az őszinteségemért, de kikívánkozott belőlem, ahogy ránéztem a képre.
    A finomsága miatt díjazom 5 csillaggal! Puszillak, Gizus.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Még több csirkemell recept
Még több csirkemell recept

Csirkemell sajttal, baconnal töltve recept - 11 hozzászólás

  1. dugódani
    dugódani #4236 2013. 04. 17. 08:07 Válasz

    Örülök, hogy sikerült eltalálni, azért gondoltam ezt az összeállítást mert nálunk is így szeretjük. Köszönöm a hozzászólást.

  2. Ágica
    Ágica #4230 2013. 04. 17. 06:53 Válasz

    A kedvencem dugódani! :) Ha csirkemell akkor jöhet,pláne ha a körítés burgonya, az a mindenem :))

  3. karperec
    karperec #3868 2013. 04. 12. 07:58 Válasz

    Remek étel! Pont ahogy szeretem, jól átsütve. A petrezselymes burgonya mellé pedig a legjobb választás. Mi még főzés után kicsit a burgonyát meg is szoktuk pirítani, csak épphogy megkapja.

  4. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3831 2013. 04. 11. 20:52 Válasz

    cherrryka!Én is természet fotós vagyok,persze csak amatőr szinten,de én mindent ami repül,vagy dísznövény,vagy gyümölcs,repülő, lefotózom. 46 éve.A férjem már szerintem belenyugodott a hobbimba.

  5. dugódani
    dugódani #3830 2013. 04. 11. 20:52 Válasz

    Köszönöm a látogatását zsuzsa 56 !

  6. zsuzsa56
    zsuzsa56 #3828 2013. 04. 11. 20:45 Válasz

    Nekem tetszik a recept,a képeket már nem kritizálok,mert sokszor kaptam miatta haragos válaszokat.Nekem megfelel.

  7. dugódani
    dugódani #3810 2013. 04. 11. 15:10 Válasz

    Kedves cherryka ! Visszatérünk rá. A két téma fotózásában viszont egyet értünk.

  8. dugódani
    dugódani #3809 2013. 04. 11. 15:07 Válasz

    Köszönöm manócska, én is így gondolom.

  9. manócska
    manócska #3784 2013. 04. 10. 22:55 Válasz

    Kedves Dugódani!
    Szerintem meg nagyon jól néz ki a husi. Mindig sötétebbre sütöm én is, mert így szeretjük. Vastag? Nem baj, legalább laktató. Az étel fotózás és a természetfotózás úgy gondolom két külön világ. Remélem egyetértünk. Üdv:

  10. cherryka
    cherryka #3783 2013. 04. 10. 22:49 Válasz

    Jujujujj, mit olvasok? Gizike hozzászólásában nekem a díjnyertes természetfotóson akadt meg a szemem! Bár ez off topic, de felkeltette az érdeklődésemet a dolog! Szívesen meglesnék néhány képet az adott témában (szívügyem a Természet, és jómagam is előszeretettel kapom lencsevégre). Fellelhető valamerre a világhálón? Előre is köszi!

  11. Gizike
    Gizike #3751 2013. 04. 10. 20:10 Válasz


    Kedves Dugódani!
    A Csirkemell sajttal, baconnal töltve biztosan nagyon finom, hiszen ismerem a szakács tudományodat , nagyon finomakat tudsz sütni , főzni!
    A tálalás külalakja nem tetszik a hús kicsit sötétre sült és vastagnak is találom. Egy kiváló, több díjat elnyert természetfotóstól mint te, ínycsiklandozóbb képet és szebb tálalást képzelek el.
    Ne haragudj az őszinteségemért, de kikívánkozott belőlem, ahogy ránéztem a képre.
    A finomsága miatt díjazom 5 csillaggal! Puszillak, Gizus.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.