Csirkemájas lecsó tarhonyával
Elkészítés módja
1. Az apróra vágott vöröshagymával olajon üvegesre párolom.
2. A paprikát, paradicsomot felszeletelem, a csirkemájakat megmosom és 2-3 darabba elvágom.
3. A hagymához, ha már üvegesre dinsztelődött, hozzáadom a felszeletelt paprikát, paradicsomot és a májat, majd megszórom pirospaprikával.
4. Fedővel letakarom és kevergetve megfőzöm. Sót csak a végén használok.
5. Tarhonyával tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.