Csirkemájas-kenegetős, borzselével

Elkészítés módja
1. A csirkemájat a zsírral, hagymával, ételízesítővel, borssal és 1 evőkanál vízzel, kb. 15 perc alatt lesütjük egy lábasban ,majd összeturmixoljuk.
2. Amíg hűl kicsit, kibélelünk folpackkal pár kávéscsészét.
3. A hűtés közben néha megkavargatjuk, végül a csészékbe adagoljuk.
4. A borzseléhez valókat 20 perc alatt összefőzzük, kivesszük a citrom héjat és leturmixoljuk, majd átpasszírozzuk.
5. Lehűtjük.
6. Ha minden megkötött, a májast tálra borítjuk, hozzáadjuk a borzselét és pirítóssal kínáljuk.
Csirkemájas-kenegetős, borzselével recepthez fűződő történet, jótanács
Körtével tálalva még izgalmasabb ízeket adhatunk az asztalra.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.