Csirke fajitas
Elkészítés módja
1. A csirkemellet, paprikákat és a hagymát vágjuk vékony csíkokra.
2. Keverjük össze a pác összes hozzávalóját és tegyük egy nagy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba.
3. Keverjük hozzá a húscsíkokat és zárjuk le a zacskót vagy dobozt.
4. Hagyjuk pácolódni 2-3 órán keresztül.
5. Forrósítsunk fel egy serpenyőt és kevés olajon hirtelen pirítsuk át a csirkemell csíkokat majd tegyük félre.
6. A paprikákat és a hagymát tegyük a serpenyőbe és öntsünk hozzá egy kis olívaolajat.
7. Kevergessük, míg félig megpuhul.
8. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
9. Tegyük vissza a húscsíkokat és pár percig pároljuk együtt a paprikával.
10. Tálalhatjuk tortillában, rizzsel vagy friss kenyérrel.
Jó étvágyat kívánok hozzá!Csirke fajitas recepthez fűződő történet, jótanács
A fűszeres, csípős ízt kedvelőknek.
Volt szerencsem a fajitashoz. Finom, gyors mexikoi etel. Mas husokbol is keszitheto. Rendesen guacamolet es salsat is feltalalnak melle. Koszonom a receptet. Tenyleg finom, mindenkinek ajanlom.
Nagyon gusztusos. Megy a kedvencekhez.:)
Köszi!! :)
Igazán kedvemre való étek, kipróbálni való!
Megkóstolnám,nagyon kínáltatja magát.
Gratulálok:Edit.
Csatlakozom Ágicához! Két főre számolj:)!
Na ez is jöhetne,akár már most kora reggel!! ;) :)