Csípős saláta

Elkészítés módja
1. Az összes zöldséget megmossuk. A paradicsomok szárát kimetsszük, majd a szemeket ledaráljuk vagy merülőmixerrel összezúzzuk, de az is jó, ha turmixoljuk. Az uborkát és a vöröshagymát lereszeljük, tiszta konyharuhába vagy gézbe tesszük, és levüket jól kinyomjuk. Húsukat a paradicsomhoz keverjük.
2. A paradicsompürét hozzáadjuk, a paprikakrémmel „tüzesítjük”, kissé megsózzuk, megborsozzuk, az olajat is beledolgozzuk. Rendszerint pirítóssal kínáljuk ezt a török specialitást.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.