Csíki mártás

Csíki mártás recept
Hozzávalók
•  4 dl tartármártás
•  5-6 dkg csiperkegomba
• 
•  pár csepp citromlé
•  1 kiskanál reszelt vöröshagyma
•  5 dkg cékla
•  5 dkg alma

Elkészítés módja

Alapja a tartármártás, amiből 4 decinyit egy tálba kimérünk. 5-6 deka csiperkegombát nagyon apró kockákra vágunk, és enyhén sós, citromos vízben 2 percig főzzük. Leszűrve hűlni hagyjuk, majd a tartármártásba keverjük. 1 kiskanál reszelt vöröshagymát, 5 deka apróra vágott főtt céklát (céklasalátát), és 5 deka meghámozott, apróra vágott almát keverünk bele. Bundázott vagy roston sült halakhoz, tenger gyümölcseihez illik.

A leírásban szereplő Csíki mártás recept elkészítéséhez sok sikert kívánunk. Az elkészült ételhez, ételekhez, pedig jó étvágyat. Oldalunkon sok hasonló minőségi receptet talál képekkel, leírásokkal, hozzávalókkal. Vannak amik házilag készültek és vannak amik profi konyhában. Vannak köztük egyszerű, gyors receptek és vannak kissé bonyolultabbak. Vannak olcsó és költségesebb ételek is, de mindegyik finom és biztosan örömet szerez annak is aki készíti és annak is aki fogyasztja majd. A részletes keresőben számos szempont alapján szűrhet, kereshet a receptek között, hogy mindenki megtalálhassa a leginkább kedvére való ételt, legyen szó ünnepről, hétköznapról, vagy bármilyen alkalomról.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.

Hozzászólás írása

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.