Cigánypecsenye
Elkészítés módja
1. A hússzeleteket kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd bekenem a fűszerkeverékkel.
2. Ezek után lisztbe forgatom és forró olajban, szép pirosra megsütöm őket.
3. A vöröshagymát vékony karikákra vágom, ízeire szedem, lisztbe forgatom és forró olajban, ropogósra sütöm.
4. A hússzeletek tetejére szórom a ropogós hagymakarikákat és főtt burgonyával körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.