Burgonyás gofri

Elkészítés módja
1. A burgonyát meghámoztam, megmostam, nagyobb gerezdekre vágtam és sós vízben megfőztem. A levét leszűrtem, majd a burgonyát áttörtem.
2. A hagymát megtisztítottam és apró vágva a burgonyához adtam.
3. A tojássárgáját elkevertem a tejjel és a tejföllel, majd a burgonyás masszába beledolgoztam.
4. Ízesítettem sóval, fehér borssal, szerecsendióval, és botmixerrel pürésítettem.
5. A lisztet elkevertem a sütőporral, majd a tojásfehérjéből felvert kemény habbal együtt a tésztába beleforgattam. Szükség szerint után ízesítettem.
6. Felforrósított, kiolajozott gofrisütőben kisütöttem.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.