Burgonyapürével töltött tarja gombamártással
Elkészítés módja
1. A burgonyát megpucoljuk és sós vízben készre főzzük.
2. Ha kész összetörjük, hozzáadjuk a tojást, a lereszelt trappista sajtot és a lisztet.
3. Sózzuk, borsozzuk és alaposan összegyúrjuk.
4. Minden tarjaszeletre rakunk a burgonyamasszából és uborkából is, aztán szorosan feltekerjük.
5. Előbb tojásban, majd lisztben, majd újból tojásban meghempergetjük és olajban készre sütjük.
6. A gombáról a vizet leszűrjük, az uborkát és a fokhagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk a gombához.
7. Kevés olajon összepároljuk, hozzáadjuk a tejszínt, a lisztet, a sót, és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről.
8. A kész étel mellé kínáljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.