Burgonyapürével-sonkával töltött, csirkecombos batyu
Elkészítés módja
1. A csirkecombot, fűszeres vízben puhára pároljuk, majd kevés olajban borssal és kevés magyaros fűszerkeverékkel lepirítjuk.
2. A sonkát apró kockára vágjuk, olajon 5 percig pirítjuk, majd a burgonyapüréhez keverjük.
3. A leveles tésztát, nem túl vékonyra kinyújtjuk (ha már lapban van, akkor nyújtani sem szükséges) és nagy négyszögeket vágunk belőle.
4. A közepére halmozunk egy keveset a burgonyapüréből, nyomunk rá a sajtkrémből, majd beleállítunk egy-egy csirkecombot.
5. A tésztát körben felhajtjuk és egy cérnával megkötjük.
6. Ízlés szerint megformázzuk a tészta szélét, majd lekenjük a tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.