Borsos csirkecomb vele sült burgonyával

Elkészítés módja
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, 2-3 helyen csontig bevágjuk, sózzuk, fűszerezzük és durvára darált borssal megszórjuk.
2. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, nagyobb cikkekre vágjuk.
3. A burgonyát sózzuk, szárított rozmaringot, steak borsot és metélőhagymát szórunk rá.
4. A burgonyát tepsibe terítjük, rátesszük a cikkekre vágott vöröshagymát és a befűszerezett csirkecombokat.
5. A tepsit alufóliával letakarjuk és előmelegített sütőben kb. egy órát sütjük.
6. Levesszük a fóliát és a combokat szép pirosra sütjük.
7. Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.