Borjúbélszín tzatziki salátával

Elkészítés módja
1. A húst lehártyázom és cm-es darabokra szelem.
2. A kerámiaserpenyőbe folyékony margarint öntök és felhevítem.
3. A húst mindkét oldalán megsütöm 3-4 perc alatt.
4. Az uborkát közben megmosom, lereszelem és kicsit sózom.
5. Gyengén kinyomkodom a levét és a tejföllel összekeverem.
6. A fokhagymát belereszelem, picit sózom és fehér borssal fűszerezem.
7. A burgonyát meghámozom és felkarikázom.
8. Forró olajban pirosra sütöm.
9. Tálalom a húst, melléje a sült krumplit és a tzatzikit és lila tölgyfalevél-salátával.
Minden csak frissen és melegen finom.Borjúbélszín tzatziki salátával recepthez fűződő történet, jótanács
A húst nem médiumra sütöttem, hanem készre, mert mi így szeretjük.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.