Bolognai muffin

Elkészítés módja
1. A spagettit enyhén sós vízbe tördelve kifőzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk. A lisztet a sütőporral és a borssal összeforgatjuk. A tojást az olajjal fölverjük, a bolognai mártást és a joghurtot hozzáadjuk, majd a lecsöpögtetett spagettivel, a liszttel és a durvára reszelt sajttal összekeverjük. A paradicsomot kis kockákra, a petrezselymet finomra vágjuk, mindkettőt az előzőekhez adjuk.
2. Egy közepes muffinsütő mélyedéseit vajjal/margarinnal kikenjük. A masszával a háromnegyedükig töltjük.
3. Előmelegített sütőben, jó közepes lánggal (190 °C; légkeveréses sütőben 170 °C) kb. 20 perc alatt megsütjük. A formában maradjon 5 percig, majd a muffinokat azon melegében tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.