Bögrés csokikocka

Elkészítés módja
1. A puha (szoba hőmérsékletű) vajat (margarint) először magában, majd a cukorral keverjük habosra. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, majd a tejet. A lisztet a kakaóval, a sütőporral és a fahéjjal összeforgatjuk, az előzőekhez adjuk.
2. Egy kb. 20x30 centis magas falú tepsit kikenünk, belisztezünk, majd a kakaós masszát elsimítjuk benne. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C; légkeveréses sütőben 165 °C) 25-30 percig sütjük. Akkor jó, ha a közepébe szúrt tűre nem ragad rá a massza.
3. A kétféle csokoládét fölolvasztjuk, majd a tészta tetejére csurgatjuk díszítésképpen. Kockákra vágva tálaljuk.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.