Bélszínrolád

Elkészítés módja
1. A burgonyát megpucolva, összevágva enyhén sós vízben feltesszük főni.
2. A darált húshoz hozzákeverjük a sót, az ételízesítőt, a köményt, a tojást, a borsot, a zsemlemorzsát, a lereszelt vöröshagymát, az összetört főtt burgonyát és az apróra vágott petrezselymet.
3. Összedolgozzuk és rudakat formálunk belőle.
4. Hagyományos módon panírozzuk és forró olajban kisütjük a rudacskáinkat.
5. Amennyiben soknak találjuk a bekevert mennyiséget, akkor fagyasszuk le a felesleget.
Köszönöm. Örülök,hogy tetszik. Én ha van időm elkészítem,lefagyasztom,és ha gyorsan kell ebéd csak előveszem,egy kis köret,kinek mivel ízlik,és kész az ebéd. Mivel dolgozom ez sokszor jól jön.
Örülök a receptnek. Még soha nem készítettem bélszínt, itt az ideje.
Szia Magdikám! Ez nagyon gusztusos! Jó kis recept!
Üdvözöljük weboldalunkon.
Feltöltésével esélye nyílt a 10000,- forintos vásárlási utalvány megnyerésére.
Kívánjuk használja sikerrel oldalunkat.