Bakonyi gombás szelet
Elkészítés módja
1. A hússzeleteket sózom, borsozom, lisztbe forgatom és a forró olajban mindkét oldalukat kicsit átsütöm.
2. A hagymát és a gombát felszeleteltem, majd a hagymát a forró olajban üvegesre párolom.
3. Hozzáadom a szeletelt vargányát, beleteszem a már félretett hússzeleteket és annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje a húst.
4. Fedő alatt puhára párolom.
5. Amikor a hús megpuhult a tejföllel és liszttel behabarom.
6. Párolt rizzsel körítve tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.