Avokádósaláta mozzarellával

Elkészítés módja
1. A paradicsomot 2 centis kockákra, a meghámozott avokádót 1 centi vastag szeletekre, a mozzarellát 1,5 centis kockákra vágjuk. Az így előkészített hozzávalókat salátástálba szórjuk.
2. A hagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, és a tejfölt hozzáadjuk. Ecettel, sóval, borssal ízesítjük, végül a salátára öntjük, és friss kakukkfüvet morzsolunk rá.
3. Friss pirítóst kínálunk mellé.
Ma végre sort kerítettem ennek a salátának az elkészítésére, mivel úgy adódott, hogy épp minden háznál volt, ami kell hozzá. Nem csalódtam, finom lett! Köszönöm az inspirációt!
Nekem még annyi ötletem támadt, hogy akár apróra vágott főtt tojással is lehetne ízesíteni.
Köszönjük a visszaigazolást, örülünk, hogy ízlett, természetesen mozzarella nélkül. :)
Elkészítettem, tényleg finom, némi kígyó uborkával dúsítottam. (a mozzarellát kihagytam)
Szóval, szokványos salátaként is funkcionál. Valójában ezt akartam kérdezni, csak nem sikerült elsőre. :-)
Minden további nélkül kihagyható a mozzarella, az avokádó saláta magában is remek, hát még ha hús mellé kínálják.
Hogy ha kihagyom a mozzarellát (mert nem szeretem), mehet sült hús mellé? jól hangzik, de soha nem ettem avokádót, bár néha-néha eszembe jutott, hogy ki kéne már próbálni.