Aszalt szilvás fehérpecsenye

Elkészítés módja
1. A húst megmosom, szárazra törlöm és a közepét hosszában felszúrom.
2. Besózom és az aszalt szilvát a hús közepébe betöltöm.
3. Amikor teljesen megtelt a közepe, akkor az egészet a baconszeletekkel körbetekerem.
4. Egy kisebb tepsibe kb. fél deci vizet öntök és a húst beleteszem, lefedem és 200 fokon szép pirosra megsütöm.
5. Rizzsel és szilvamártással tálalom.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.