Almás-tejszínes krémes

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és 3 részre osztjuk.
2. A lapokat közepes méretű tepsi hátán megsütjük.
3. Az almát megdinszteljük, ízlés szerint ízesítjük fahéjjal, majd kihűtjük.
4. A pudingot megfőzzük a 6 dl tejjel, a margarint habosra keverjük a porcukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a kihűlt tejszínes pudingot.
5. A lapot megkenjük a tejszínes krémmel, majd közvetlenül rátesszük a párolt alma felét.
6. Ezután egy újabb tésztalap következik, amit ismét megkrémezünk, rátesszük a maradék almát és a harmadik lapot ráfordítjuk.
7. Tetejére rákenjük a felvert tejszínt és másnap szeleteljük.
Köszi Zsuzsa, igen és igazán finom sütemény! :)
Nagyon jól néz ki,szépen megcsináltad.