Almás krémes

Elkészítés módja
1. Egy nagy méretű tepsit kizsírozok és kibélelem alufóliával (a fóliát is vékonyan kenni kell).
2. A tojásokból a szokásos módón vizes piskotát keverek! (tuti nem esik össze )
3. Sorba ráteszem a szeletelt almát, majd ráöntöm a piskótát, amiből előzőleg kivettem egy keveset és ahhoz kevertem hozzá a kakaóport.
4. Előmelegített sütőben megsütöm.
5. Mikor megsült, kiborítom, a fóliát lehúzom róla, mert ez lesz a süti közepe.
6. Míg sül, addig megfőzőm a pudingot, ízlés szerinti cukorral, ha kihűlt belekeverem a margarint, amivel az egészet habosra keverem.
7. Ha kihűlt a tészta, egyenletesen elosztom rajta a krémet.
8. Felverem a fél liter tejszínt, amit egyenletesen szétkenek a sárga krémen.
9. Végül csokit reszelek rá, vagy színes cukordarát.
Almás krémes recepthez fűződő történet, jótanács
A jó szeletelhetőség érdekében rövid ideig elegendő hűtőben tartani. Érdemes a tejszínbe egy csomag habfixálót keverni, mert így még szebb lesz a sütink.
Kiadós, és nagyon finom. Sok vendégem megkérdezte tőlem, melyik cukrászdában vettem. :)
Üdvözöljük weboldalunkon.
Feltöltésével esélye nyílt a 10000,- forintos vásárlási utalvány megnyerésére.
Kívánjuk használja sikerrel oldalunkat.