Almás-habos, krémes szelet

Elkészítés módja
1. A tészta hozzávalóit összegyúrom és három lapot sütök belőle.
2. Amikor kisültek az első lapot vékonyan megkenem lekvárral, erre jön a cukros-fahéjas, reszelt alma, amit előzőleg már megdinszteltem és kihűtöttem.
3. Ráteszem a következő lapot, erre pedig a megfőzött pudingos, kihűlt krémet, amit tejszínhabbal összekevertem, majd ráhelyezem a harmadik lapot is.
4. Mivel a tészták még kemények, így nem lehet azonnal szeletelni ezért egy éjszakára hűtőbe teszem.
5. Másnap felverem a tejszínt és a felszeletelt sütemények tetejére rakok belőle, amit gránátalmamaggal díszítek.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.