Almás-fahéjas Mozart golyók

Elkészítés módja
1. A csokoládét, a diót, a porcukrot, a rumot, a lekvárt és a tojásfehérjét keverőtálba töltjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, majd apró kockákra vágjuk. Az előzőekhez adjuk, a fahéjjal fűszerezzük, majd jól összedolgozzuk. Letakarva hűtőszekrénybe tesszük, hogy egy kissé megdermedjen.
2. Ha a massza kellően összeállt, nedves kézzel kis golyókat formázunk belőle úgy, hogy mindegyik közepébe egy meggyet bújtatunk. Ezeket a kókuszreszelékben megforgatjuk, és minyonpapírba téve kínáljuk.
Almás-fahéjas Mozart golyók recepthez fűződő történet, jótanács
A recept alapján kb. 40 db készíthető.
Hozzászólás írása
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Megjegyzés: A weboldalunkon beküldött hozzászólásokat moderátoraink a nap 24 órájában ellenőrzik. Az elküldött hozzászólás a weboldalon megjelenik ugyan azonnal, de moderátoraink kifogásolható tartalom esetén a Felhasználási feltételeknek megfelelően bármikor törölhetik.