Mikor érdemes reggelizni, hogy el...
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. A rendszeres reggelizés nem csupán a fogyókúrázóknak fontos, hanem mindenki .. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. A rendszeres reggelizés nem csupán a fogyókúrázóknak fontos, hanem mindenki .. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. Egy csészényi fodros kel több K- és A-vitamint tartalmaz a napi ajá.. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. A tészta főzővizét a legtöbben gondolkodás nélkül kiöntik.. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. Hogy mit lehet forrólevegős sütőben sütni, és mit nem, az egy ropp.. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. Sokat lehet arról hallani, hogy a csíráztatás mennyire hasznos, hiszen rendkívül sok vitaminhoz jut.. Tovább
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. A kis konyha is lehet egyszerre stílusos, kényelmes és ergonomikus.. Tovább
Az apró találékonyságok, okos ötletek, bevált módszerek sosem „jönnek rosszul” a főzés, a vendégvárás, az ünneplés és a mindennapjaink során. Ehhez nyújtunk át egy csokorra valót, fo.. Tovább
- Ki ne járt volna már úgy, hogy az étlapon szereplő nevekből nem jött rá, mit is takar a módozat, hogy is készítik az ételt! Ilyenkor következik a pincérekhez intézett kérdés: - Mit jelent ez, mi.. Tovább
- Még a grillsütőknek is van néhány évszázados történelmük. A francia kastélymúzeumokban ma is különböző formájú cirkalmas díszítésűtől, az egészen egyszerűtől, a hordozhatón át, a be.. Tovább
Avatott nyelvészek úgy vélekednek, hogy a pritamin, mint a paradicsompaprika másik ismert neve éppen kiváló beltartalmi értékei miatt - rendkívül gazdag C- vitaminban -, kapta a príma vitamin szavakbó.. Tovább
Bíbor bazsalikom (Ocimum basilicum 'Rubin') Levelei sötétvörös, esetleg sötét alapon tarkás színűek, nagy aromatartalmúak. 30-40 cm magasra növő, attraktív megjelenésű növények. Étvágyfok.. Tovább
Eper, juharszirupos öntettel és szójás tejszínhabbal Mindig szerettem a juharszirupot, de hogy ilyen tökéletes "kombót" alkot az eperrel, arra csak kb. 2 éve jöttem rá. És ha még azzal a tu.. Tovább
A rebarbara nagyon régóta kedvelt növény. Igaz, az eredeti felhasználása messze nem a gasztronómia tárgykörébe tartozott, de a XVII-XVIII. században már főzéshez, sütéshez használható alapanyag.. Tovább
Az angolok vad fokhagymának nevezik, a németek medvehagymának, vagy széles levelű fokhagymának, erdei fokhagymának stb. a medvehagymát , de szinte ahány ország, annyiféle.. Tovább