Legújabb recept

Komáromi Jókai palacsinta
1. A kolbászt hosszában félbe, majd negyedekre, majd azt cikkekre vágjuk és kevés zsiradékon (ét.. Tovább
Új receptek

Komáromi Jókai palacsinta
1. A kolbászt hosszában félbe, majd negyedekre, majd azt cikkekre vágjuk és kevés zsiradékon (ét.. Tovább

Varga béles
1. A sütőt előmelegítjük 170 C-ra, és előkészítünk, kivajazunk egy kb. 20x25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű .. Tovább

Bojtárleves
1. A lapockát felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk, és a fokhagymát is. A szalonnát a zsiradékon a hagymákkal.. Tovább

Sertésszűz szilva chutneyval
1. A sertésszüzet lehártyázzuk, 3 darabba vágjuk, sózzuk színes borssal borsozzuk. Egy serpen.. Tovább

Juharszirupos lazacsült
1. Egy keverőtálba tegyünk juharszirupot, őrölt római köményt, citrom levét, magos mustárt, a citr.. Tovább

Bejgli kosárka
1. A tészta hozzávalóit a dagasztógép táljába tesszük, az élesztőt elkeverjük a tejjel, majd hozzátesszük a.. Tovább
Új cikkek

Különleges édesség házilag, otthoni vatt..
A vattacukor jellemzően a gyerekek egyik kedvence, de a felnő.. Tovább

Kuglóf, avagy egy különleges sütemény tö..
Mitől kuglóf a kuglóf? Attól a bizonyos lyuktól a közepén. A kuglóf egy egye.. Tovább

Szükséges-e dietetikus tanácsát kérni ét..
A közelmúltban a táplálkozási szakértők elsősorban a különf.. Tovább

Mi az az okra? Eszik-e vagy isszák?
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női életmód magazinnak. Bizonyosan sokan.. Tovább

Szeretted a menzás ételeket? Készítsd el..
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu női é.. Tovább

Fröccstalpaló: Krúdy a 9:1-hez arányban ..
Ezt a cikket köszönjük a colore.hu&nbs.. Tovább